Wil jij minder stress en meer energie?

Heb je regelmatig last van hoofdpijn, vermoeidheid, stijve nek- en/of schouders, moeite met concentreren, kort lontje of een gespannen gevoel?

Dan is is de kans groot dat dit stressklachten zijn. 

Veel voorkomende stressklachten:

* Hoofdpijn

* Moe

* Stijve nek en/of schouders

* Moeite met concentreren

* Kort lontje

* Moeite om keuzes te maken

* Slecht slapen, moeite met opstaan

* Gespannen gevoel

* Regelmatig somber


Herken je een/of meer klachten? Neem dan contact op voor meer informatie of meld je direct aan.

In de training ga je samen met een eigen coach kijken waar jij stress van krijgt en wat je kunt doen om je stressklachten te verminderen of zelfs te laten verdwijnen.

In 6 weken tijd in nog geen 15 minuten per dag leer je hoe jij beter met stress om kunt gaan. Nu en in de toekomst.

Olympia biedt jou in samenwerking met Doorzaam gratis de training 'Minder stress, meer energie' van Lesstress aan.

Ervaringen van andere uitzendkrachten die de training al hebben gedaan

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Ik kan weer lachen! Ik zie het weer vrolijk in! 
” Ik heb geleerd weer kritisch naar mijzelf te kijken en veel geleerd over een goede ademhaling. Als ik iets negatiefs heb, draai ik het nu om tot iets positiefs. Heeft een heel positief effect op mij; Ik kan weer lachen! Ik zie het weer vrolijk in! Het is echt heel fijn en het geeft een heel ander gevoel. Het kwartje is gevallen”
Ms. Nameless
Add Your Stars
In het begin was ik sceptisch of het wel zou helpen
“Mijn stress was heel hoog voordat ik aan dit programma begon. In het begin was ik sceptisch of het wel zou helpen. Ik weet nu wat mij stress geeft, weet ik het te herkennen en kan ik er beter mee omgaan. Ik ga er nu nuchter mee om. Ik pak dingen aan met veel meer rust en vertrouwen en kan daardoor veel meer aan"
Ms. Nameless
Add Your Stars
Het resultaat is veel beter dan dat ik had durven hopen
“ Ook mijn man geeft aan dat ik vrolijker ben en meer aanpak als ik thuiskom. Ik was zo ver afgezakt, dat ik het zelf niet meer in de gaten had. En dan valt nu ineens alles op zijn plek. Het resultaat is veel beter dan dat ik had durven hopen”
Ms. Nameless
Add Your Stars

Gratis training

VOOR JOU ALS UITZENDKRACHT

15 min. per dag

GEDURENDE 6 WEKEN

Meer energie

TIPS WAAR JIJ WAT AAN HEBT